Förbättra din studieteknik av Camilla Vavruch

För alla läkarstudenter

Förbättra din studieteknik

Plugga bättre på läkarprogrammet

Har du kuggat en tenta?

Känner du att du inte hinner med studierna som du borde?

Önskar du att du hade hjälp att strukturera upp din studietid?

Den här boken är för dig som svarar ja på någon av frågorna ovan. Med fokus på läkarprogrammet, men applicerbart på även andra studier, hjälper boken dig i tio steg mot att förbättra din studieteknik. 

Camilla Vavruch

Lär känna författaren

Camilla Vavruch

Camilla Vavruch har älskat att skriva sedan barnsben och hennes första längre berättelse var en åttasidig novell om två barn på en öde ö. Idag arbetar Camilla som läkare på en vårdcentral i Linköping, men tillbringar fortfarande mycket av sin fritid med att skriva – på sin blogg Cosmonomics, på sina romaner, eller på böcker för att hjälpa andra. 

Böcker av Camilla Vavruch

Förbättra din studieteknik - Plugga bättre på läkarprogrammet av Camilla Vavruch

Förbättra din studieteknik

Har du kuggat en tenta?

Känner du att du inte hinner med studierna som du borde?

Önskar du att du hade hjälp att strukturera upp din studietid?

 Den här boken är för dig som svarar ja på någon av frågorna ovan. Med fokus på läkarprogrammet, men applicerbart på även andra studier, hjälper boken dig i tio steg mot att förbättra din studieteknik. Författaren Camilla Vavruch är ST-läkare inom allmänmedicin och tog läkarexamen 2016 och i boken delar hon med sig av sina tips och tricks för att hjälpa dig att lära dig bättre - inte bra inför tentan, utan för livet.

Viktigt att veta

Viktigt att veta

Viktigt att veta är en PDF för dig att fylla i - för den dag då du inte längre finns. Underlätta för dina efterlevande genom att fylla i denna extensiva PDF med allt de kan tänkas behöva veta, från bankkonton till barnens favoriträtter.

Viktig att veta finns nu i flera olika varianter, för singelhushåll, och med och utan barn. 

The Elemental Saga: The lost wings by Camilla Vavruch

The Elementals:
The Lost Wings

Moira is the unwilling crown princess of the land in the clouds, Aurora, who knows there must be more to life than banquets and meetings with other royals. A storm changes everything, leaving Moira stranded on the ground all alone - and the only person who seems willing to help her is a woman from the water folk, sworn enemies of Aurora. Now, the only thing the princess who wanted to get away wants is to get back to her country and her family - but finding a way to get her wings back proves dangerous at best, deadly at worst...

The first in the series about the Elementals. It will be released in 2021. English only.

{

Oj vad fin och allomfattande den här! Gillar att även det mjuka finns med (som barnens vanor, etc), samt att bokmärkena är till stor hjälp. Hatten av.

– Ibland gör man rätt, bloggare om Viktigt att veta

{

Stort tack för dina fina kompendier genom åren, de har varit till stor hjälp.

– Martin, köpare av terminskompendierna för läkarprogrammet

{

Jäklar vad snygg den är! Och OJ vilken resurs du skapat! Julgranar, mål och att det är jag som vill det här, det sätter sig verkligen som en smäck i mig.

– Sofia om Förbättra din studieteknik

Contact the author

camilla@camillavavruch.com